Schoolparlement 2022-2023

Schoolparlement 2022-2023

maandag 17 juni 2019

Verslag maandag 17 juni 2019

*Vorig keer in het schoolparlement hebben we gewerkt rond de papiertjes die in de toiletten hangen om onze handen af te drogen. We merken hier al een duidelijk verschil. De kinderen nemen minder papier en het wordt niet meer in het rond gegooid. Af en toe ligt er nog wel eens een papiertje naast de vuilnisbak, dus misschien toch nog eens nakijken vooraleer je uit het toilet verdwijnt ;-)

*Het gezamenlijk groot spel verloopt goed laten de leden weten. Er wordt veel plezier gemaakt. Vergeet niet: woensdag 19 juni het laatste spel dit schooljaar.

*Er zaten nog 2 briefjes in de ideeƫnbus:
- geen klasspel meer: soms wordt er een spel gespeeld met bvb het 4e leerjaar. Als er dan een leerling uit het 2e leerjaar wil meedoen dan mogen ze niet deelnemen. Laat iedereen meespelen! Samen spelen is zoveel leuker!!
- Een keer op straat komen met de klas om samen alle papiertje en ander afval op te ruimen en dit in samenwerking met Ivago. Dit zal worden meegenomen naar volgend jaar en wordt dan zeker eens besproken.

*We blikken ook eens terug op wat we allemaal hebben gerealiseerd dit jaar:
- Papiertjes om de handen af te drogen in het toilet: niet te vele papier nemen en gooi de gebruikte papiertjes in de vuilnisbak.
- De organisatie van het gezamenlijk schoolspel om de 14 dagen
- De liedjes op vrijdag werden verdergezet
- De koekenpapiertjes verdwenen op school. We brengen onze koeken mee in een koekendoosje!


Wij zijn heel trots op wat de leden van het schoolparlement dit jaar hebben bereikt. Bedankt voor jullie inzet!
Directeur Ann, juf Annelore, meester Jan en juf Natascha

Geen opmerkingen:

Een reactie posten