Schoolparlement 2022-2023

Schoolparlement 2022-2023

maandag 23 september 2019

Een nieuw schooljaar = nieuw schoolparlement!

We stellen graag onze nieuwe leden van het schoolparlement voor:
L1: Elmo en Jaklien
L2: Jack en Navleen
L3: Waldo en Maëlle
L4: Rosa en Arne
L5: Safa en Dominique
L6: Arne en Sara

We leggen de werking van het schoolparlement uit aan de nieuwe leden.

Ook dit jaar werken we terug met de briefjes van vorig jaar. Wie een idee heeft (een haalbaar idee: dus 'een zwembad, een grote speeltuin , gsm op school, ... ' dat zijn zaken die niet kunnen op onze school) mag dit opschrijven op een briefje. Zoek 2 vrienden die dit idee steunen en stop dan je briefje in onze brievenbus van het schoolparlement.
De briefjes zullen op een centrale plaats gelegd worden en ook in iedere klas.
Er wordt gekeken naar de ideale plaats voor onze briefjes: terug het pastoraal hoekje maar dan het vakje met de briefjes meer zichtbaarheid geven; een soort tijdschriftenbakje aan het bord op de speelplaats (naast de brievenbus); naast de brievenbus een bundeltje papieren aan een touwtje hangen zodat het briefje ervan gescheurd kan worden en daar ook een balpen aan een touw hangen zodat er direct geschreven kan worden.
We houden jullie nog op de hoogte wat het geworden is!

Er zal een affiche gemaakt worden met de leden van het schoolparlement en op verschillende plaatsen uitgehangen worden. Dit om de bekendheid van het schoolparlement nog meer in de kijker te zetten.

Punten die al besproken zijn:
Er blijft wat ruzie ontstaan over wie de bal mag hebben en wie niet. We bespreken dit nog eens met alle leerkrachten en zetten dat terug op punt. We zullen de afspraken dan goed noteren en elke klas krijgt de speelplaatsafspraken in de klas. Deze worden dan ondertekend door alle leerlingen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten